Skip to main content
Over Piet Andries

Van ontwikkeling tot plaatsing

Piet Andries bestaat uit een team van specialisten op het gebied van laswerken, metaalconstructie, buisconstructies (piping) en technisch tekenen. We bieden oplossingen voor zowel industrieën en KMO’s, als voor particulieren. Omdat alle expertise onder één dak zit, kunnen we een snelle en efficiënte service garanderen.

Omdat we ons niet beperken tot standaarduitvoeringen, lenen onze services zich voor alle sectoren en ondernemingen, waaronder de bouwindustrie, de voedingsindustrie en de farmaceutische industrie. Zo kunnen onze machines staalplaten knippen en plooien tot op 6 meter.

Steve

Technisch tekenaar
Steve is technisch tekenaar in 2D en 3D, en is dé referentie op het gebied van warmtewisselaars en drukvaten.

Piet

Zaakvoerder
Oprichter en zaakvoerder van het bedrijf. Met zijn achtergrond als lasser weet hij als geen ander hoe je een project in de praktijk tot een goed einde brengt.

Ellen

Financieel directeur
Ellen is onze administratie- en HR-verantwoordelijke. Haar nauwgezette aanpak en talent voor structuur zorgt ervoor dat je project administratief perfect wordt afgewikkeld.

Dave

Vertegenwoordiger
Dave is onze vertegenwoordiger, en zet jouw ideeën om in technische tekeningen. Hij zorgt ervoor dat de details van het project helder worden overgedragen aan het team.
Ijzersterke collega’s

Team Piet Andries

Zaakvoerders Piet Andries, Ellen Van De Keere en Steve Van De Keere worden bijgestaan door een sterk team van jonge en oudere professionals. Ervaren vakmannen en leergierige werkkrachten, één voor één gepassioneerd door hun stiel.

Plaatwals voor metaalbewerking
Realisaties van industriële opdrachten

Ons werk, altijd in beweging.

Ons machinepark kent geen rusttijden. Bij Piet Andries kan je daarom rekenen op duurzame oplossingen voor jouw business.

Ontdek ons atelier

Vraag offerte

Zin om samen te werken met een team van enthousiaste professionals? Wacht dan niet langer om vrijblijvend offerte aan te vragen. Geen uitdaging is ons te groot.

Join us!

Ook gepassioneerd door staal en technologie, én op zoek naar een job met afwisseling, uitdaging en een bende prettige gestoorde collega’s?