Skip to main content
Sterk in proper werk.

Metaalwerken voedingsindustrie

De voedselindustrie legt de lat hoog wat betreft hygiëne, omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid. Dit geldt niet alleen voor de manier van werken, maar ook voor de constructie van onderdelen en machines. Wij zorgen ervoor dat alles voldoet aan de voorschriften en dat je vol vertrouwen mag rekenen op een uitgekiende oplossing.

Opslag / bulk

De opslag van voedingswaren is een delicate aangelegenheid. Een foute constructie kan een berg problemen veroorzaken. Onze expertise laat geen fouten of misrekeningen toe.

Verwerking

De verwerking van voedingsmiddelen gaat gepaard met assemblagelijnen, gespecialiseerde ruimtes en aparte constructies. Voor elk van deze elementen kunnen wij de nodige services leveren.

Piping & support

We lassen en bewerken stalen buizen en pijpen, evenals de draagconstructies waaraan deze zijn bevestigd. Deze werkzaamheden gaan vaak gepaard met de berekening van druk en gewicht, enkel voor professionals dus.

Constructie

We bouwen duurzame constructies die bestand zijn tegen alle soorten van omgevingsfactoren: lage of hoge temperaturen; droge of vochtige ruimtes. Wij houden tijdens de werkzaamheden uiteraard rekening met de voorschriften.
Metaalwerken voedingsindustrie
Realisaties binnen de voedingsindustrie

We’re loving it

Maak kennis met onze projecten binnen de voedingssector. Vaak gaat het om heel omvangrijke en kritieke processen die geoptimaliseerd en onderhouden moeten worden.

Bekijk onze realisatie bij Foodblending
uw partner voor industriële toepassingen

Een team van professionals nodig?

Multidisciplinair team, alle kennis onder één dak!

Verregaande expertise en praktische aanpak.

Fijne samenwerking met een enthousiaste ingesteldheid.

Jarenlange ervaring met industrie, petrochemie, constructie en food.

Veiligheid en efficiëntie staan voorop.

Duurzame oplossingen met oog voor het hoogste rendement.

ijzersterk in laswerk

Vraag offerte

Zin om samen te werken met een team van enthousiaste professionals? Wacht dan niet langer om vrijblijvend offerte aan te vragen. Geen enkele uitdaging is ons te groot.

Vraag offerte aan