Skip to main content
Concentratie en expertise onder alle omstandigheden

Petrochemie

Projecten in de petrochemische sector vereisen een verregaande expertise wat laswerken en metaalconstructies betreft. Vaak gaat het om werkzaamheden in ruimte met delicate materialen, zowel in steriele als vuile ruimtes. Onze specialisten hebben ervaring met dergelijke omstandigheden, en zijn dan ook perfect voorbereid hierop.

Piping & support

We lassen en bewerken stalen buizen en pijpen, evenals de draagconstructies waaraan deze zijn bevestigd. Deze werkzaamheden gaan vaak gepaard met de berekening van druk en gewicht, enkel voor professionals dus.

Warmtewisselaars

Wij vervaardigen en installeren luchtgekoelde warmtewisselaars op maat conform de Europese PED 2014/68 EU richtlijn voor drukapparatuur. Na de assemblage wordt alles deskundig getest.

Drukvaten

Wij bouwen drukvaten voor de voedingsindustrie, de farmaceutische sector en de (petro)chemie. Wereldspelers deden reeds beroep op Piet Andries voor dergelijke opdrachten.
Realisaties binnen de petrochemie

Under pressure!

De petrochemie is een wereld apart waar alles afhangt van zowel grote als minuscule factoren. Als geen ander zijn wij hierop voorbereid, met sterk werk als resultaat!

Bekijk onze realisatie bij Tecoma
uw partner voor industriële toepassingen

Een team van professionals nodig?

Multidisciplinair team, alle kennis onder één dak!

Verregaande expertise en praktische aanpak.

Fijne samenwerking met een enthousiaste ingesteldheid.

Jarenlange ervaring met industrie, petrochemie, constructie en food.

Veiligheid en efficiëntie staan voorop.

Duurzame oplossingen met oog voor het hoogste rendement.

ijzersterk in laswerk

Vraag offerte

Zin om samen te werken met een team van enthousiaste professionals? Wacht dan niet langer om vrijblijvend offerte aan te vragen. Geen enkele uitdaging is ons te groot.

Vraag offerte aan