Skip to main content
Voor al uw metaalbewerkingen

Plaatwals

Met deze plaatwals vervaardigen we metaalplaten tot 15 millimeter dik. Alle onderdelen van deze machine zijn afgestemd op een maximale snelheid en kwaliteit.

Plaatwals voor metaalbewerking

Hoe werkt onze Plaatwals

Door zijn uniek rollensysteem levert de Davi plaatwals MCA krachtprestaties op het gebied van plaatbewerking, zonder aan precisie in te boeten.

Specificaties

  • Buiglengte: 2.050 m
  • Buigcapaciteit: 1 – 16 mm
  • Aanbuigen: 1 – 13 mm
  • Concentrisch en excentrische reducties
  • Tot 2 meter breed

Als u kiest voor Piet Andries, kiest u voor hoogwaardige metaalbewerkingen op maat. Wij zijn uw partner voor plaatbewerking, staalbewerking, RVS bewerking, lasersnijden en metaalconstructies. Onze moderne machines, ervaren vakmensen en klantgerichte werkwijze maken ons de ideale partner voor uw metaalbewerkingsprojecten.

Metaalbewerkingen

Als u op zoek bent naar hoogwaardige metaalbewerkingen, dan bent u bij Piet Andries aan het juiste adres. Met onze geavanceerde plaatwals kunnen we platen van verschillende diktes en materialen bewerken en vormen tot de gewenste producten. Of u nu op zoek bent naar RVS bewerking, staalbewerking of andere soorten metaalbewerkingen, wij leveren maatwerk van hoge kwaliteit.

Plaatbewerking op maat

Plaatbewerking is slechts één van de vele diensten die wij aanbieden. Wij zijn niet enkel een metaalbewerkingsbedrijf, we zijn gespecialiseerd in allerlei soorten plaatbewerking, waaronder ook lasersnijden. Dankzij onze moderne machines en ervaren vakmensen kunnen wij de meest complexe vormen en producten realiseren. Bovendien kunnen wij u van dienst zijn met de productie van staalconstructies en andere metaalconstructies op maat.

Plaatwals voor metaalbewerking
ijzersterk in laswerk

Vraag offerte

Zin om samen te werken met een team van enthousiaste professionals? Wacht dan niet langer om vrijblijvend offerte aan te vragen. Geen enkele uitdaging is ons te groot.

Vraag offerte aan