Skip to main content
machines

Plaatschaar

We versnijden onze staal- of Inoxplaten met de guillotine-plaatschaar. Deze machine beschikt over de laatste nieuwe technologie waarmee perfect millimeterwerk verrichten zonder enige kans op sabelvorming.

Plaatschaar
Plaatbewerker

Samenvatting

Bij Piet Andries bieden we hoogwaardige oplossingen voor het snijden van metaal, inox en staal, dankzij onze efficiënte en nauwkeurige plaatschaar.

Onze plaatscharen zijn de meest geavanceerde uitvoeringen in hun soort. Met een snijcapaciteit van 6 tot 25 mm bieden deze hoogontwikkelde machines de meeste flexibiliteit die je van een moderne knipmachine kan verwachten.

Specificaties

  • Beter en sneller snijden
  • Verregaande automatisatie
  • Hoge precisie
  • Energiezuinig
  • Sterk en duurzaam ontwerp
  • Tot 8 meter breed
  • Tot 12 millimeter dik

Metaalbewerking met onze plaatschaar

Onze plaatschaar is speciaal ontworpen voor het snijden van platen en andere metalen onderdelen op maat. Met onze geavanceerde technologieën en machines kunnen we materialen tot 3 meter lang en 8 mm dik snijden.

Inox en staal snijden

Of u nu inox of staal moet snijden, ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen. We hebben jarenlange ervaring in het snijden van metaal en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om het beste resultaat te garanderen.

Platen knippen

Onze plaatschaar kan ook worden gebruikt voor het knippen van platen en andere metalen onderdelen in verschillende vormen en maten. Of het nu gaat om rechthoekige stukken of complexe vormen, wij zorgen ervoor dat uw metaal op de juiste manier wordt gesneden.

.

ijzersterk in laswerk

Vraag offerte

Zin om samen te werken met een team van enthousiaste professionals? Wacht dan niet langer om vrijblijvend offerte aan te vragen. Geen enkele uitdaging is ons te groot.

Vraag offerte aan