Skip to main content
Oplossingen voor industrie

Industriële projecten

Oplossingen voor industriële projecten vragen een gespecialiseerde en gerichte aanpak. Vaak gaat het om unieke stukken en een eigen technologie binnen het bedrijf. Piet Andries heeft ervaring met verschillende klanten uit de industriële sector, en helpt proactief mee met het uitdenken en ontplooien van een efficiënte oplossing.

Elke sector heeft zijn eigen technologie en wetmatigheden, iets waar we al jaren ervaring mee hebben. Of het nu gaat om warmtewisselaars, tankbouw, drukvaten, plaatbewerking, piping of engineering: ons team van professionals staat garant voor vakwerk!

referentie

Boortmalt

Boortmalt is de grootste moutproducent ter wereld. Piet Andries plaatste de waterkrachtkoppelingen voor de installaties. Dit is een vrij complex werk waar behoorlijk wat technische kennis en inzicht voor is vereist.

uw partner voor industriële toepassingen

Een team van professionals nodig?

Multidisciplinair team, alle kennis onder één dak!

Verregaande expertise en praktische aanpak.

Fijne samenwerking met een enthousiaste ingesteldheid.

Jarenlange ervaring met industrie, petrochemie, constructie en food.

Veiligheid en efficiëntie staan voorop.

Duurzame oplossingen met oog voor het hoogste rendement.

Plaatwals voor metaalbewerking
Realisaties van industriële opdrachten

Ons werk, altijd in beweging.

Ons machinepark kent geen rusttijden. Bij Piet Andries kan je daarom rekenen op duurzame oplossingen voor jouw business.

Ontdek ons atelier
ijzersterk in laswerk

Vraag offerte

Zin om samen te werken met een team van enthousiaste professionals? Wacht dan niet langer om vrijblijvend offerte aan te vragen. Geen enkele uitdaging is ons te groot.

Vraag offerte aan