Skip to main content
jarenlange ervaring met technische expertise

Constructie

Diverse bedrijven uit de bouwsector doen beroep op de engineering expertise van Piet Andries. De combinatie met jarenlange ervaring met technische expertise maakt ons de ideale partner in het ontwikkelen van oplossingen op het gebied van metaalconstructie. Het gaat niet enkel om balustrades, poorten en trapleuningen, maar ook om geavanceerde metaalconstructies op maat zoals machinebouw en –onderdelen, halffabricaten, vijzels, bouten, staal- en aluminium constructies, en meer.

Halffabricaten

Machines die een onderdeel vormen van een groter geheel. Wij zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt en samengesteld wordt. Onze expertise laat ons toe om de meest complexe opdrachten aan te nemen.

Machine-
onderdelen

Wij zorgen ervoor dat machineonderdelen naadloos in andere constructies passen. Van grote stukken tot millimeterwerk, het team van Piet Andries zorgt ervoor dat de machine draait!

Zaagwerken

Het verzagen van staal is een handigheid op zich. Als het proper gedaan moet worden, laat je dit aan een professional over. Wij beschikken over de vaardigheden om dit snel en degelijk te doen.

Lasersnijden van staal

We beschikken over de middelen en de expertise voor het versnijden van staal via lasertechnologie. Naast het versnijden kunnen lasers ook ingezet worden voor het graveren en lassen van onderdelen en buizen.
Constructie van machinebouw en engineering
Expert Engineering

Machinebouw en Engineering

Piet Andries is uw betrouwbare partner voor machinebouw en engineering. Wij produceren hoogwaardige halffabricaten en machineonderdelen, inclusief bouten en vijzels, evenals staal- en aluminium constructies.

Ons team van ervaren technici werkt nauw samen met u om uw ideeën en behoeften te begrijpen en de meest efficiënte en effectieve oplossingen te ontwerpen. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en materialen om hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bij Piet Andries bieden we complete oplossingen voor uw machinebouw en engineering-projecten, van ontwerp tot productie en installatie. We werken met u samen om ervoor te zorgen dat uw project op tijd en binnen budget wordt voltooid. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project.

Realisaties van constructies

Op ons kan je bouwen

De fascinerende wereld van constructies kent geen geheimen voor ons. Tekenen, bereken, bouwen en testen, met schitterend resultaat!

Bekijk onze realisatie bij D-Lux
uw partner voor industriële toepassingen

Een team van professionals nodig?

Multidisciplinair team, alle kennis onder één dak!

Verregaande expertise en praktische aanpak.

Fijne samenwerking met een enthousiaste ingesteldheid.

Jarenlange ervaring met industrie, petrochemie, constructie en food.

Veiligheid en efficiëntie staan voorop.

Duurzame oplossingen met oog voor het hoogste rendement.

ijzersterk in laswerk

Vraag offerte

Zin om samen te werken met een team van enthousiaste professionals? Wacht dan niet langer om vrijblijvend offerte aan te vragen. Geen enkele uitdaging is ons te groot.

Vraag offerte aan