Skip to main content
Stuk voor stuk topcomponenten

Assemblage

Voor elke opdracht, hoe technisch en uniek ook, kunnen wij een oplossing op maat bieden. Naast het leveren van geassembleerde componenten, of voor het assembleren van stukken ter plaatse, denken wij graag met je mee over de beste oplossing.

Assemblage van metaal

Onze aanpak

1

Stap 1

Bij elke opdracht voor de assemblage van een metaalconstructie gaan we na wat nodig is om tot een duurzame oplossing te komen. We gaan hierbij welke materialen we zullen inschakelen, welke technieken hier van toepassing zijn, en via welke stappen tot het eindresultaat komen.
2

Stap 2

Samen met jou bespreken we het plan van aanpak. We leggen helder uit hoe alles zijn werk zal gaan, en hoe dit ingepland zal worden. Nog voor de werkzaamheden aanvangen, ben je op de hoogte van hoe, wat, en vooral: wanneer.
3

Stap 3

Naargelang de opdracht fabriceren we de stukken ter plaatse of in ons atelier. De site bereiden we nauwgezet voor op de werkzaamheden. We letten hier in het bijzonder op veiligheid, efficiëntie en hygiëne.
4

Stap 4

Tijdens de werkzaamheden houden we nauw contact en houden we je op de hoogte van de vorderingen. Geen verrassingen, geen misverstanden. Na de werkzaamheden laten we de site netjes achter.

Assemblage van metaal

Piet Andries is dé expert op het gebied van metaalbewerking. Onze onderneming is gespecialiseerd in de assemblage van metaal, het laten maken van componenten in metaal en het lasersnijden van metaal.

De assemblage van metaal is een proces waarbij verschillende metalen onderdelen worden samengevoegd tot een geheel. Dit kan bijvoorbeeld een frame of behuizing zijn voor een machine of apparatuur. Wij hebben de kennis en expertise om deze assemblage op een professionele en efficiënte manier uit te voeren. Of het nu gaat om kleine of grote productie, wij hebben de capaciteit en de knowhow om aan uw eisen te voldoen.

Componenten laten maken in metaal

Wij kunnen ook componenten voor u op maat laten maken in metaal. Onze ervaren vakmensen hebben de kennis en apparatuur om hoogwaardige metalen onderdelen te produceren. Wij kunnen verschillende soorten metalen componenten maken, variërend van kleine precisieonderdelen tot grote constructies. Of u nu een prototype nodig heeft of een serieproductie, wij hebben de capaciteit om aan uw wensen te voldoen.

Metaal lasersnijden

Lasersnijden is een nauwkeurige en efficiënte manier om metalen onderdelen te produceren. Met onze geavanceerde lasersnijtechnologie kunnen wij snel en nauwkeurig metalen onderdelen op maat snijden. Dit proces is geschikt voor verschillende metalen, waaronder roestvrij staal, aluminium en staal. Wij kunnen metalen platen, buizen en profielen snijden op elke gewenste grootte en vorm.

Wij zijn trots op onze diensten en kwaliteit en we streven ernaar om onze klanten de beste oplossingen te bieden. Of u nu op zoek bent naar assemblage van metaal, componenten op maat of lasersnijden van metaal, wij zijn er om u te helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie en laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn.

uw partner voor industriële toepassingen

Een team van professionals nodig?

Multidisciplinair team, alle kennis onder één dak!

Verregaande expertise en praktische aanpak.

Fijne samenwerking met een enthousiaste ingesteldheid.

Jarenlange ervaring met industrie, petrochemie, constructie en food.

Veiligheid en efficiëntie staan voorop.

Duurzame oplossingen met oog voor het hoogste rendement.

ijzersterk in laswerk

Vraag offerte

Zin om samen te werken met een team van enthousiaste professionals? Wacht dan niet langer om vrijblijvend offerte aan te vragen. Geen enkele uitdaging is ons te groot.

Vraag offerte aan