realisatie

Tecoma

Warmtewisselaar en leidingwerk in samenwerking met Tecoma.

Warmtewisselaar en leidingwerk

In samenwerking met Tecoma bouwden we warmtewisselaars voor het diverse landbouwbedrijven. Hierbij moest rekening gehouden worden met diverse voorschriften en de Europese wetgeving.

De rookgassen die uit de gasmotoren vrijkomen, worden gebruikt om water op te warmen voor de serres en sanitaire installaties. Uit de rookgassen wordt ook CO2 gehaald, waarmee het groeiproces van groenten, zoals tomaten, versneld kan worden.

Bij warmtekrachtkoppeling (afgekort wkk) wordt tegelijkertijd warmte en elektriciteit geproduceerd met behulp van een motor op één brandstof.

We verzorgden de constructie van het leidingwerk om alles met elkaar te verbinden en stonden in voor de engineering van de warmteversnelling. Zo moet de temperatuur van de rookgassen beperkt worden om aan de Kyoto-doelstellingen te voldoen.

De elektriciteit, die met een turbine wordt opgewekt, wordt gebruikt door de klant. De overschot gaat terug naar het net van Eandis.

uw partner voor industriële toepassingen

Een team van professionals nodig?

Multidisciplinair team, alle kennis onder één dak!

Verregaande expertise en praktische aanpak.

Fijne samenwerking met een enthousiaste ingesteldheid.

Jarenlange ervaring met industrie, petrochemie, constructie en food.

Veiligheid en efficiëntie staan voorop.

Duurzame oplossingen met oog voor het hoogste rendement.

ijzersterk in laswerk

Vraag offerte

Zin om samen te werken met een team van enthousiaste professionals? Wacht dan niet langer om vrijblijvend offerte aan te vragen. Geen enkele uitdaging is ons te groot.

Vraag offerte aan